DetoxifiereȘtiați Că?Superalimente

Sapte superalimente pentru detoxifierea ficatului

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=bQKygBF9tGk”]

Cum se face detoxifierea ficatului? Care sunt cele sapte alimente care ajuta la detoxifierea ficatului?

Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman, îndeplinește peste 500 de funcții și este capabil de regenerare. Principalul său rol este filtrarea și sortarea substanțelor toxice, prin urmare detoxifierea sa devine obligatorie, cu atât mai mult cu cât suntem expuși zilnic la poluare, iar alimentația zilelor noastre lasă mult de dorit.

Pentru a elimina toxinele din corp și a detoxifica ficatul, ar trebui să vă asigurați că includeți în dieta regulată aceste 7 superalimente pentru ficat.

În acest material aflam ce este propolisul si tinctura de propolis, care sunt beneficiile tincturii de propolis si a propolisului asupra sanatatii si a sistemului imunitar precum și ce boli tratează.

Cu toții consumăm mâncare procesată, cu conservanți și aditivi alimentari. Pe lângă asta, mai este și mediul înconjurător din ce în ce mai poluat. De aceea este foarte important ca din când în când să-i dăm organismului nostru un impuls cu superalimente, astfel încât să funcționeze corect și să rămână sănătos.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button